Home » Opruimcoach in Apeldoorn

MetANk, je betrokken en ervaren opruimcoach in Apeldoorn

Je kunt van de kleinste dingen blij worden. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. Heel cliché, maar zeer waar. Een kast opruimen of de schuur ordenen kan een heel voldaan gevoel geven. Maar wat nu… als de onrust zo groot is, dat je het niet meer overziet? Rommel hoeft geen rommel te zijn. Ook je goede spullen kunnen voor deze wanorde zorgen, omdat het overal ligt. Zie je geen begin en geen einde meer in de wanorde, dan bel je MetAnk in Apeldoorn voor je ervaren opruimcoach.

Het overzicht kwijt

Je spullen zijn je houvast of je bent bang ze uit het oog te verliezen en daarom leg je ze ergens neer waar je ze kunt zien. Steeds meer spullen vallen onder deze categorie en dit gaat net zo lang door totdat je door alle opgestapelde spullen, de dingen die je nodig hebt alsnog kwijtraakt. Al deze spullen, zorgen voor onrust. Soms voor zoveel onrust dat je niet meer goed kunt nadenken en niet meer volgens je eigen verwachtingen kunt functioneren. Dit gaat frustreren en je wordt er wiebelig van. Het is tijd om de rust terug te halen!

Samenwerken MetAnk in Apeldoorn

Zijn spullen je houvast en een van de weinige dingen waarbij je het idee hebt er controle over te hebben? Wees niet bang, ik begeleid je bij het opruimen, maar jij bent degene die bepaalt welke spullen je houdt en welke je weggooit. Ik begeleid je en jij hoeft je even niet verantwoordelijk meer te voelen. Door nu op te ruimen, hoef je in het vervolg alleen nog maar bij te stellen. Dat is toch een fantastische gedachte, want écht opruimen is zonde van je kostbare tijd.

Bellen MetAnk

Het wordt tijd voor rust en orde in huis en daarmee automatisch in je hoofd. Maak je geen zorgen, jij bent en blijft de baas en ik ondersteun je. Een heldere geest functioneert nu eenmaal beter. Bel me snel voor het maken van een afspraak en ik kom je helpen op het tempo wat jij het meest prettig vindt.