MetAnk in Apeldoorn voor hulp bij een scheiding

Als je je partner vindt en jullie kiezen ervoor om te gaan trouwen, dan geef je je ja-woord met het idee voor altijd bij elkaar te blijven. In voor- en tegenspoed kies je voor elkaar. Dit beeld zal in duigen vallen wanneer jullie ervoor kiezen dat het beter is om een leven zonder elkaar verder te gaan. MetAnk is je hulp bij een scheiding.

Wanneer je het zelf even niet kunt

Het hoge woord is eruit: jullie gaan scheiden. Er valt een last van je schouder, maar veel vaker komen er alleen maar veel meer zorgen op je af. Hoe moet je je leven alleen nu weer gaan opbouwen? Je bent altijd een deel van een paar geweest, maar nu is het tijd om je eigen plan te trekken. Er komen allerlei emoties op je af, woede, verdriet, maar ook rouw om het verlies van iets wat niet meer is, een eenheid met je toekomstige ex-partner. Al deze emoties moeten een plaats krijgen wil je de scheiding kunnen verwerken. Maar dat lukt natuurlijk niet als je zelf nog van alles moet regelen.

MetAnk ontzorgt je

Je hebt tijd nodig om je scheiding een plaatsje te geven. Daarom helpt MetAnk in Apeldoorn je bij je scheiding. Ik neem de zorg voor de administratieve kant van de scheiding op me zodat jij bij je emotie kan blijven. Samen kunnen we de scheiding aan en ben je sneller sterk genoeg om de rest van je leven en je nieuwe toekomst aan te kunnen. En zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan is een soepel en vreedzaam geregelde scheiding helemaal van groot belang. Geen enkel kind mag tenslotte hinder ondervinden van de keuzes van zijn of haar ouders. Goede begeleiding is essentieel voor het verwerken van de scheiding.

Samenwerken MetAnk in Apeldoorn

Gaan jullie scheiden en hebben jullie hulp nodig? MetAnk gaat de scheiding soepel laten verlopen en er is ruimte voor de verwerking van de bijbehorende emoties. Neem direct contact met me op voor het maken van een afspraak. Je hoeft het niet alleen te doen. MetAnk is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Ik sta voor jullie klaar.